amunt

Verdulea

 

 

Verdulea és un projecte d’horta ecològica des del 2008. Apostem per una agricultura respectuosa amb l’entorn i una economia local basada en relacions justes i de confiança.

 

 

Som la Silvia i en Jérôme i des de fa un temps, ens acompanya en George.

Malgrat que el context social i econòmic no afavoreix les petites produccions com la nostra i depenem de factors que no controlem com el clima i la pressió de la fauna, aquest ofici ens omple de satisfacció en participar d'un aspecte tan important per la vida com és l'alimentació.

 


Actualment i des del 2015, cultivem 3 ha en una finca situada a Santa Agnès de Malanyanes, al municipi de la Roca del Vallès.

Cultivem una gran varietat de cultius seguint els principis de l'agroecologia, produint aliments de qualitat i saludables que comercialitzem de manera directa i local en diversos canals: mercats, cistelles i comandes a cooperatives de consum i particulars a la Zona del Baix Montseny  i Barcelona.

Treballem en xarxa amb altres pagesos agroecològics i gràcies a això, podem ampliar la nostra oferta de productes, aprendre  i sentir-nos acompanyats.